FAQ Healthy UCoins

Wat

 • Programma Healthy Membership

  Het programma Healthy Membership is een creatie van Delhaize en Unbox dat mensen wil aanmoedigen om evenwichtig te eten. Via het Programma Healthy Membership kunnen werkgevers hun werknemers laten genieten van extra koopkracht, specifiek voor evenwichtige voeding.

  Deelnemers ontvangen 20% korting (max.€60/maand) bij de Delhaize supermarkten in België op producten geregistreerd met Nutri-Score A en B, zoals fruit, groenten, noten en water*. Zo wordt beter eten kinderspel.

  Deelnemers van het Healthy Membership programma moeten eerst SuperPlus** club members zijn in het profiel 2 (Personal) of het profiel 3 (Unique). Je vindt de gedetailleerde voorwaarden met betrekking tot het getrouwheidsprogramma SuperPlus hier.

  *je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.
  **getrouwheidsprogramma van Delhaize

 • Het Healthy Membership Programma is een initiatief van Delhaize, in samenwerking met Unbox. Wat is Unbox?

  Het Healthy Membership Programma wordt ondersteund door Unbox. Unbox is een Belgisch bedrijf dat technologie ontwikkelt ter ondersteuning van innovatieve verloningssystemen om werkgevers te helpen bij het aantrekken, behouden en belonen van werknemers.

  *je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.

Korting

 • Wat houdt de Nutri-Score-korting in

  Nutri-Score is een logo ontwikkeld door Santé Publique France, dat de voedingswaarde van producten beoordeelt aan de hand van een wetenschappelijk algoritme (voor meer info over Nutri-Score, zie www.delhaize.be/nl/nutriscore).

  Dankzij het Healthy Membership Programma krijg je als deelnemer 20% korting op producten met een Nutri-Score A en B bij Delhaize in België, met een maximum van €60 per maand. Je kan de Nutri-score van je producten vinden via de Delhaize-app op je smartphone, in de webshop op Delhaize.be, op het elektronisch plaatje nabij het product in de winkel of op de verpakking van het merk Delhaize. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa en is zichtbaar op je kassaticket.

  Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier

 • Is de 20% korting enkel geldig op producten van het huismerk van Delhaize

  De 20% korting is van toepassing op alle producten die geregistreerd zijn in het Delhaize systeem met Nutri-Score A en B, zowel op het huismerk van Delhaize of zelfs op andere merken, voor zover Delhaize de nodige info heeft verkregen om zelf de Nutri-Score te berekenen. Om na te gaan of een product geregistreerd is, kan je de barcode van het product scannen in de winkel, of het product opzoeken in de webshop, of het elektronisch plaatje nabij het product in de winkel bekijken of je vindt het terug op de verpakking van Delhaize producten.

  Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier

 • Wat gebeurt er indien er reeds een promotie is op een product (producten) met een Nutri-Score A of B (bv. 1+1 gratis)? Kan je beide kortingen cumuleren?

  De korting wordt niet toegepast bovenop de andere promoties of afgeprijsde producten.

  Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier

 • Waar zal de toegepaste korting te raadplegen zijn

  Je korting wordt onmiddellijk verrekend aan de kassa en is te zien op je kassaticket. Je kan de toegepaste korting en resterende balans ook terugvinden in de Superplus applicatie of website.

  Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier

 • Wat gebeurt er als ik mijn Superplus-kaart niet gebruik

  Je Superplus-kaart is nodig om korting te ontvangen aan de kassa.Of download de app zodat je je de SuperPlus kaart steeds bij de hand hebt en zo kan genieten van de korting op je aankopen.

 • Hoe weet ik hoeveel mijn resterende saldo bedraagt

  Het resterende saldo voor de lopende maand kan geconsulteerd worden via de Delhaize applicatie. Als de maximale korting in de loop van een maand niet wordt opgebruikt, dan wordt het resterende bedrag niet overgezet naar de volgende maand.

 • In welke Delhaize-winkels krijg ik korting

  In de deelnemende Delhaize-winkels gevestigd in België. De korting is niet geldig bij thuislevering.

 • Werkt de korting ook bij de snelle kassa (selfscan, quick scan, self pay)

  Ja, zolang je je Superplus-kaart maar correct scant op het ogenblik dat je aankoop doet.

SuperPlus

 • Wat met mijn SuperPlus korting als ik toetreed tot het Healthy Membership programma*?

  Wanneer je deelnemer wordt bij het Healthy Membership programma, geniet je van 20% korting op Nutri-Score A&B, met een maximum van €60 per maand. Deze korting van 20% omvat de korting van 5 tot 15%, geplafonneerd tot €30 per maand, die je zou kunnen verkregen hebben met het voordeel Nutri-Boost (SuperPlus). Dit betekent in de praktijk dat je Nutri-Boost voordeel verhoogd wordt door je deelname aan het Healthy Membership Programma, zowel op het vlak van het kortingspercentage als op het vlak van het plafond. Uiteraard blijven de andere SuperPlus voordelen , in functie van je SuperPlus profiel, verder van toepassing (Promo-Boost, uitwisselen van punten, enz).

  *Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.
  *Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van SuperPlus hier.

 • Tot wanneer geniet ik van het Healthy Membership programma?

  De einddatum van het Healthy Membership programma voor jou specifiek vind je terug in de bevestiging e-mail die je ontvangen hebt na je registratie voor het Healthy Membership Programma.

  *Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.

 • Wat als mijn partner en ikzelf een online account delen en ik maak deel uit van het Healthy Membership programma?

  Wanneer mijn partner of ikzelf gaan winkelen bij Delhaize, ontvangen we samen 20% korting op de producten Nutri-Score A&B, met een maximum van €60 per maand voor onze gezamelijke online account (het plafond van €60 is het resultaat van de cumul van het plafond Nutri-Boost & het plafond van het Healthy Membership Programma).

  *Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.

 • Wat als meerdere mensen die gekoppeld zijn aan mijn online account genieten van het Healthy Membership Programma, elk via hun werkgever?

  Wanneer meerdere personen hun kaarten gelinkt hebben op een zelfde online account, zorgt de eerste persoon die geniet van het Healthy Membership, ervoor dat alle leden van dezelfde online account genieten van 20% korting op de producten Nutri-score A&B, en dat met een plafond van €60 per maand, en dit voor het geheel van de online account.

  Elk bijkomstig lid van hetzelfde online account dat ook zou genieten van het Healthy Membership Programma doet het maandelijks plafond van het Healthy Membership Programma toenemen met een extra €30.

  Voorbeeld: Mijn werkgever heeft ingetekend op het Healthy Membership Programma, net als de werkgever van mijn partner. Wij delen samen 1 online account en wij hebben allebei geregistreerd voor het Healthy Membership Programma. Concreet hebben wij recht op 20% korting, met een maximum limiet per maand van €90 per maand, namelijk: € 30 van het Healthy Membership Programma (via werkgever 1) + €30 van het Healthy Membership Programma (via werkgever 2) + €30 van Nutri-Boost dat reeds van toepassing was op onze gedeelde online account.

  *Je vindt de gedetailleerde voorwaarden van het Healthy Membership Programma hier.

  Tiers

  * Het aantal leden van het online Account heeft geen invloed op deze tabellen als de voordelen van het Healthy Membership-Programma niet rechtstreeks aan hen zijn toegekend.
  **Binnen de grenzen van de cumul van de plafonds en voor zover het lid/de leden hiervan kan/kunnen genieten volgens de voorwaarden van het SuperPlus-programma en onder voorbehoud van wijzigingen in het SuperPlus-getrouwheidsprogramma.

Privacy

 • Zal mijn aankoopgedrag gedeeld worden met mijn werkgever?

  Neen, wij zullen geen individuele (aankoop)gegevens delen met de werkgevers.