NEWS Healthy UCoins

Waar vind je de Nutri-Score terug?

De Nutri-Score van een product kan je op verschillende manieren terugvinden, zowel online als in onze winkels.

News 6

Delhaize heeft maar liefst vier verschillende methoden ontwikkeld om de Nutri-Score van je favoriete product na te gaan: op de verpakking, op het elektronisch plaatje in de winkel onder het product, via de webshop of je kan het product scannen met de Delhaize-app.

1. Op het product

Delhaize zet elke dag alles op alles om zijn producten te voorzien van een Nutri-Score. Je vindt de Nutri-Score terug via een duidelijk zichtbaar pictogram op de voorkant van onze verpakkingen: vijf letters en vijf kleuren die de informatie over de voedingswaarde van een product netjes samenvatten. Ga op zoek naar producten met score A of B voor 20% korting.

2. Op het elektronisch plaatje

Vind je de Nutri-Score niet meteen terug op de verpakking? Kijk dan eens op het elektronisch plaatje in de winkel1 onder het product. Vanaf heden kan je hier naast de prijs van het product ook de Nutri-Score terugvinden.

Nutri-score label

3. De Delhaize-app

Een andere optie is de barcode van het product scannen via de Delhaize-app op je smartphone. Deze vertelt je dan de Nutri-Score, maar geeft meteen ook interessante informatie over mogelijke allergenen of handige gebruiksaanwijzingen weer.

4. Via de webshop op delhaize.be

Doe jij liever je boodschappen via de webshop? Je vindt de score ook terug voor Delhaize-producten in ons online aanbod. Bekijk in de tutorial hieronder hoe je eenvoudig je producten kan selecteren op basis van Nutri-Score A & B.


1In een beperkt aantal winkels wordt de Nutri-Score niet vermeld op het elektronisch plaatje.
Delhaize Delhaize