NEWS Healthy UCoins

Kookham met minder zout!

Ontdek al onze vernieuwde smaken!

News 14

Kan jij ook zo genieten van een stukje kookham? Dit kan soms zo lekker smaken! En nu al helemaal... Want de Delhaize kookham is nu een stuk evenwichtiger.

Delhaize vernieuwde de samenstelling van 7 van onze producten Delhaize-kookham. In deze Delhaize kookham producten zit nu een pak minder zout, waardoor deze producten nu een stuk evenwichtiger zijn. Maak je geen zorgen! De smaak blijft hetzelfde en de Delhaize kookham is en blijft nog altijd even lekker. 3 van die producten zijn zelfs van Nutri-Score C naar B gegaan!

Op zoek naar nog een lekkere kooktip?
Wij Belgen houden van een goede croque-monsieur. De Delhaize kookham maakt het mogelijk om nog eens extra te kunnen genieten van je gebalanceerde croque-monsieur.

Combineer je croque-monsieur met de Delhaize kookham in de zomer met een lekkere zomerse salade. Zoals bijvoorbeeld veldsalade, amandelen, nectarines en tomaten met een honingmosterd-sausje. Een overheerlijke, frisse en lekkere combinatie voor in de zomer.

Laat die croque maar komen dus! Bij Delhaize zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van je favoriete maaltijden kan blijven genieten.

Delhaize Delhaize