NEWS Healthy UCoins

Delhaize stelt vernieuwend assortiment ijs en sorbet voor met goede Nutri-Scores

Geniet zorgeloos van de zomer.

News 11

Had jij ooit gedacht dat jij een evenwichtige levensstijl kon combineren met lekkere dessertjes? Bij Delhaize hebben we ingezet op het ontwikkelen van een evenwichtiger assortiment in het vriesvak. Dat betekent dus dat je deze zomer lekker ongegeneerd kan genieten van je ijsje!

Dit assortiment van ijs en sorbet is immers gemaakt met een innovatieve zoetstof: Zusto. De producten bevatten geen toegevoegde suiker en veel minder calorieën voor dezelfde smaakbeleving.

Smullen en genieten dus! En dit van maar liefst vier smaken met een verlaagde Nutri-Score. Zo hebben we de overheerlijke sorbet aardbei en roomijs in vanille- en mokkasmaak met Nutri-Score A. Ook hebben we de gloednieuwe smaak salted caramel met Nutri-Score B. Welke wordt jouw favoriet? Ontdek ze dankzij het Healthy UCoins project® nu met 20% korting in jouw deelnemende Delhaize winkel.

Nog een recepttip voor hét perfecte zomerijsje? Combineer één van deze heerlijke smaken met wat vers fruit van Delhaize. Aardbeien, frambozen, rode en zwarte bessen zijn zomerse toppers!

Delhaize Delhaize